RASKASÖLJY­SÄILIÖTYÖT

RASKASÖLJY­SÄILIÖTYÖT

Suoritamme monipuoliset öljysäiliön tarkastukset koko Suomen alueella!

Raskasöljysäiliön tarkastus ja raskasöljysäiliön puhdistus sekä öljyn talteenotto raskasöljysäiliön puhdistuksen ajaksi jopa 45000l asti. Tarkastamme, asennamme ja huollamme kevytöljysäiliöt, raskasöljysäiliöt ja bensiinisäiliöt

Ota yhteyttä joko lomakkeella tai puhelimitse, mikäli raskasöljysäiliön puhdistus alkaa olla ajankohtainen. Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama tarkastusliike.

Raskasöljysäiliöt ovat yleensä tehtaiden, voimalaitoksien, lämpölaitoksien, ja isojen yritysten käyttämä polttoaine, jossa kulutus on polttoaineella suurta. Näin ollen säiliötkin ovat yleensä kevytöljysäiliöitä suurempia. POR eli polttoöljyraskas vaatii esilämmityksen joka suoritetaan säiliön sisällä. POR säiliöt ovat yleisesti pystymallisia lieriösäiliöitä. Säiliön sisällä on imukuumennin, joka pitää öljyn lämpimänä imuputkiston ympäriltä jotta öljy on pumpattavissa polttimille. Isommissa säiliöissä on yleensä myös pohjalämmitys kierukka ”slinga” joka lämmittää säiliötä joka puolelta.

Raskasöljysäiliön puhdistus ja tarkastusta suunnittelevan kannattaakin varmistua että öljy on säiliössä puhdistus ja tarkastushetkellä pumppauslämpötilassa. Eli kannattaa ottaa hyvissä ajoin yhteyttä, että tilaaja ja tekijä ovat tietoisia siitä koska esim. öljyn pinta on niin alhaalla, että lämmityskierukka on öljynpinnan yläpuolella. Jos näin käy ei lämpö enää johdu öljyyn ja öljyn pumpattavuus ja käsittely huononee todella oleellisesti. Olemme asiakkaan kanssa yhteydessä ja heti kun öljyn pinta on alhaalla niin puhdistus ja tarkastus tulisi suorittaa. Kommunikointi tilaajan kanssa on POR säiliöiden puhdistuksen ja tarkastuksen kanssa erittäin tärkeää.

Raskasta öljyä on useaa eri luokkaa. Luokan numero kertoo aineen viskositeetistä. Mitä alhaisempi numero sitä paremmin se on pumpattavissa alhaisemmilla lämpötiloilla. Yleisin käytetty laatu on POR 180.

Suoritamme kaikki työt omalla kalustollamme ja avaimet käteen periaatteella. Eli oli projektisi kuinka suuri tahansa niin ota yhteyttä.

Elenia Oy muutostyöt, sekä VAPO Oy:n kaikki POR kohteet koko Suomessa PIPO-asetuksen mukaiset työt. Teemme kaikki työt avaimet käteen periaatteella!

Vanhan säiliön puhdistuksesta uudelleen käyttöön tai poistopuhdistus tarkastuksen jälkeen säiliön- purku, poiskuljetus.

Vallitilan ja valuma-altaan muutostyöt, uuden säiliön toimitus ja asennus käyttökuntoon saatettuna.

POR säiliötyöt säiliön koosta riippumatta

  • Muutokset raskaasta öljystä kevyelle (vanha säiliö jää käyttöön)
  • Putkistohuuhtelut raskaasta öljystä kevytöljykäyttöön
  • Putkistojen muutostyöt ja sokeoinnit
  • POR polttimien muutostyöt kevyelle tai vähärikkiselle POR Öljylle
  • Uusien säiliöiden toimitus asennus (kokoluokasta riippumatta)
  • Uusien putkistojen teko (myös eristykset)
  • Valuma-altaiden muutostyöt ja korjaustyöt
  • Säiliöiden purut (koosta riippumatta)
  • Öljyn siirrot

 

Olehan yhteydessä niin laitetaan myös teidän säiliöasiat kuntoon ja varmistetaan laitteiden toimivuus!

Raskasöljysäiliötyöt: Jani Sarén
045 840 8436
viialaoljy@gmail.com