Palvelut

Öljysäiliön tarkastukset

Suoritamme monipuoliset öljysäiliön tarkastukset  koko Suomen alueella!

Öljysäiliön tarkastus ja öljyn talteenotto tarkastuksen ajaksi jopa 45000l asti. Tarkastamme, asennamme ja huollamme kevytöljysäiliöt, raskasöljysäiliöt ja bensiinisäiliöt.

Tarkastuksen yhteydessä myös öljyn toimitus myös pienemmät määrät kuin 1000L.

Toimipisteessämme on öljyn välivarasto 30 000 l asti, joten hätätapauksissa pystymme toimittamaan öljyä asiakkaille.

Materiaalista ja säiliön paksuudesta riippuen säiliösi tarkastusväli vaihtelee kuudesta kuukaudesta kymmeneen vuoteen. Säiliöt on luokiteltu neljään eri luokkaan, joissa tarkastusväli vaihtelee. Ota yhteyttä joko lomakkeella tai puhelimitse, niin kerromme tarkastusajankohdan säiliöllesi. Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama tarkastusliike.

IMG_1133 IMG_1630
<
>

IMG_3977 IMG_3546
<
>

ADR-kuljetukset

Sopimusliikennöintiimme kuuluu kierrätyspolttoaineen ajo säiliöautoyhdistelmillä ja öljyisten vesien keräys eri kohteista. Yhdellä yhdistelmällä kuljetamme postia. Seinäelementtien kuljetus puoliperävaunuyhdistelmällä.

Kysy rohkeasti kuljetustarjousta esimerkiksi bensiinin, dieselöljyn, polttoöljyn tai raskaanöljyn kuljetuksesta. Myös kappaletavara ADR noudot onnistuvat kauttamme.

Raskasöljysäiliötyöt

Suoritamme monipuoliset öljysäiliön tarkastukset koko Suomen alueella!

Raskasöljysäiliön tarkastus ja raskasöljysäiliön puhdistus sekä öljyn talteenotto raskasöljysäiliön puhdituksen ajaksi jopa 45000l asti. Tarkastamme, asennamme ja huollamme kevytöljysäiliöt, raskasöljysäiliöt ja bensiinisäiliöt

 Ota yhteyttä joko lomakkeella tai puhelimitse, mikäli raskasöljysäiliön puhditus alkaa olla ajankohtainen. Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama tarkastusliike.

IMG_1274 por työt kuva
<
>

 

Höyrypalvelut

Tarjoamme nopeaa, luotettavaa ja ammattitaitoista höyrypalvelua teollisuuteen, rakennuksille, työmaille ja erilaisiin lämmitys- sekä sulatustehtäviin. Liikkuvalla kalustolla pystymme toimittamaan höyryä koko Suomeen.

  • Rakennuksille
  • Teollisuuteen
  • Lumen-, jään- ja maansulatusta
  • Putkistosaneerauksiin
  • Lämmitykseen tai sulatukseen
  • Rumpuihin ja pintavesikaivoihin

Ota yhteyttä: 0400 621 157 / Hannu Niemi